μεσιτικό γραφείο
μηχανικών
+30 2311 284 646
info@civilhome.gr

Η εταιρεία μας

Η Civilhome, αποτελούμενη από διπλωματούχους πολιτικούς μηχανικούς, έχει ως βασικό στόχο την παροχή ποιοτικής μεσιτικής υπηρεσίας σε συνδυασμό με οποιαδήποτε παροχή σχετίζεται με το πεδίο του μηχανικού. Απευθυνόμενοι σε όλους τους μετέχοντες στην κτηματομεσιτική αγορά της Μακεδονίας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, εξοικονομώντας για τους πελάτες μας χρόνο και χρήμα. Συγκεκριμένα παρέχουμε υπηρεσίες μηχανικού, συμβουλευτικές υπηρεσίες εκτίμησης – αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας σας, αναλαμβάνουμε την αξιόπιστη και στοχευμένη προώθηση του ακινήτου σας, εγγυούμαστε για την διενέργεια όλων των απαραίτητων διαδικασιών που σχετίζονται με την αγοραπωλησία και ενοικίαση με συνέπεια και ακρίβεια. Έχοντας πάντα ως βασικό κριτήριο τις ανάγκες του ακινήτου, που είναι διαχρονικές, πρώτιστος στόχος μας είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Παράλληλα, με γνώμονα την πληρέστερη εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας, την παροχή γενικότερων υπηρεσιών που αφορούν το ακίνητο και συγκεκριμένα συμβολαιογραφικές και νομικές υπηρεσίες, ασφαλιστικές υπηρεσίες ακινήτων, ανακαίνιση-διακόσμηση.

Η έδρα μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 36 και στη Λητή Θεσσαλονίκης Μεγάλου Αλεξάνδρου 57.

Ανθρώπινο δυναμικό

tasos Γαβότσης Αναστάσιος

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

tzimoragkas Τζημοράγκας Παναγιώτης

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Επιστροφή
© CIVIL HOME - ALL RIGHTS RESERVED   |   DESIGNED BY SEVENLOFT